I TOLD YOU SO..

/ Permalink / 0

Jag är arg. hade tagit massor av bilder med min telefon och nu när jag vill få in dem på datorn funkar det inte.. Imorgon är det studiedag men den kommer jag inte få njuta av iallafall med tanke på att jag ska in och dansa hela jäkla dagen! Nu ska jag kolla på one tree hill, sluta hänga läpp och sen sova en blund.

VAD VILL DU SÄGA NÄR ALLTING ÄR SAGT?

/ Permalink / 0
Sitter i min nybäddade säng och dricker te och kollar på Big Brother, håller alla tummar i hopp om att Jessica ryker ikväll!!! Idag har jag förövrigt varit extremt duktig, har städat, tvättat, läst och rensat alla mina lådor.
Har varit en väldigt händelserik helg, begravning i fredags och sen rep inför krogshowen. I lördags var det 20års fest på kvällen och förberedelserna under dagen och det blev riktigt lyckat! Nu ska jag kolla vidare och hjälp mig gärna att hålla tummarna!!!

Sensible heart

/ Permalink / 0
Ligger i sängen och kollar på big brother. Imorgon får jag lite sovmorgon för att sen gå till kyrkan och ta ett sista farväl. Blir dans på eftermiddagen som tur är, så att man kan tänka på annat ett tag..
Till top