beslutsångest

/ Permalink / 0
Vill verkligen göra något nytt med mitt hår! Har suttit vid weheartit i flera timmar nu och blivit sjukt inspirerad. Dock gjorde ju inte detta mitt val mycket lättare.. Lutar nog mest mot lite varma bruna toner nu i alla fall, för brunhårig har jag aldrig varit. Håret måste fräschas till i alla fall, det är jag 100% säker på!!

up all night to the sun

/ Permalink / 1
Nu är jag hemma i Sverige igen. Hade en så jäkla rolig resa och hundra minnen som jag kommer kunna leva på länge! Vi har mest hängt vid poolen, softat i våra sängar, ätit pasta och eh ja festa en hel del hann vi med också. Vissa dagar var jag sjukt sliten och ville bara ligga hemma i min säng, och nu när jag väl sitter här i min säng så längtar jag tillbaka till Mallorca Rocks Hotel och roliga balkongkvällar med Molly.
Hemma bra men borta bäst!
 
 

tjohej, arbetslös!

/ Permalink / 0
I fredags jobbade jag min sista dag på Linas för den här sommaren. Förmodligen så kommer jag få lite timmar där  i september, men inget säkert. Kändes i alla fall sjukt skönt att jag har jobbat klart där, för restaurangyrket är inget för mig. Sen på kvällen var det mys hos Olivia på vinn, hur trevligt som helst! Resten av helgen har varit hyffsat lugn och nu sitter jag här och plockar med det sista som ska ner i väskan. Imorgon åker jag till Linköping med Emma och på tisdag åker jag till Magaluf.
 
 
 
Till top