räknar ner

/ Permalink / 0
3 arbetsdagar kvar på veckan. 
17 dagar kvar på sommarjobbet.
21 dagar kvar tills att jag lyfter till varma stränder, goda paraplydrinkar och härliga skratt med Mollan.
snällatidengågärnaförbannatfort
 

lediga dag, vart tog du vägen?

/ Permalink / 0
Nu sitter jag här i soffan med min mamma. Hela dagen har gått så sjukt snabbt och jag vill bara göra om den tusen gånger om! Det är ju bara för skönt att inte göra ett jävla skit.
Vaknade i sommarstugan klockan halv 10 och kände mig sjukt utvilad. Sen knöt jag på mig mina löparskor och tog mig i kragen, har skjutit upp träningen allt för länge nu.. Sen åkte vi hem och efter det har jag inte gjort någonting alls. Vilket uppskattas när jag har ganska så mycket jobb framför mig nu de närmaste veckorna. Har även börjat prata om en resa till Magaluf när sommarjobbet är över, så nu har jag något att se fram emot!!

Vi gillar vin på lördag, inte på söndag

/ Permalink / 0
 
Som jag kunde räknat ut redan innan så åkte jag och Frida in till stan i lördags och som ganska många gånger förut så började kvällen på bästa sätt, alltså med vin på Lovisas altan. Efter några timmar drog vi ner på stan, men vi blev ganska snabbt jag då jag alltid ska vara överallt och ingenstans. Men kul hade vi alla fall och som vanligt skrattade vi ganska gott åt vad som hänt under kvällen morgonen efter.
 
 
Till top