partner in crime

/ Permalink / 0
Nu är biljetten bokad!! 
På lördag åker jag till London så nu har jag 6 dagar på mig att fixa med allt och umgås med alla jag vill umgås med innan jag åker. Packningen har jag redan börjat med, men jag lär ju packa om 50 gånger innan jag är helt nöjd. Man måste ju liksom prioritera vad man vill ha med och det är olika från dag till dag. Men glömmer jag något från garderoben får jag väl sno kläder av Molly, för i början lär jag inte ha råd att shoppa så mycket.
Annars så är jag bara jävligt taggad att komma här ifrån, att få uppleva nya platser och träffa nya människor. 
"vilket bara gor det hela till annu ett aventyr att skriva upp pa var lista"
 
Min pingvin & jag på grabbarna.

russinbulle

/ Permalink / 0
 
Idag har jag, precis som alla andra dagar, varit med min syster och hennes fina kidz. Jag får helt enkelt inte nog av varken bebisdoften eller min syster. Jag har ju tänkt nu att jag ska ta vara på varje minut med dom innan jag åker till London. Jag längtar verkligen bort här ifrån men jag tycker det känns skit att åka ifrån min syster. Vi har aldrig varit så nära varndra som vi är nu och att åka ifrån det känns jätte tråkigt.. MEN, inte kan jag gå hemma i bynn och glo när det finns så mycket roligare platser att se och va på. Har dessutom kommit på att Molly kan vara som två småbarn när hon kommer igång, så jag kanske klarar mig? 

problemen har varit värre

/ Permalink / 1
Hej där alla! Nu har jag valt ett datum som jag nog tänker lämna detta fina land, och förra gången jag räknade ner till något så bara visslade det till så var dagen här. Nu sitter jag och funderar på vad jag MÅSTE få med och jag får panik när jag tänker på hur många serieboxar jag måste lämna i sverige. Dagens Ilandsproblem ja
Till top