Fanta o Rosé, minus fanta

/ Permalink / 0
Älskar fredagar och idag lite extra, för imorgon kommer dom hit!!!! YEEY
Jag och Molly tänkte ta det lugnt ikväll, men som ni kanske vet blir det inte alltid som man tänkt.. Så vi drar på oss partykläder och drar på hemmafest, wooop! Så glad och taggad som jag är idag var det länge sen jag va! Jag tänker alltså ta tillvara på det här tillfället och ha en sjukt rolig kväll. BYE BITCHEZZ

boo, I miss you

/ Permalink / 1
 
Hittade en sjuuuukt gammal bild på Kajsa och Lovisa (jag är också med på bilden men jag vill helst inte prata vidare om det..). Onsdag är över. Torsdagar brukar alltid gå snabbt, det är liksom dagen innan fredag och alla är på bra humör. Fredag är balsam för kroppen då jag alltid är helt utmattad på fredagar men jag vet att en helg kommer efter dagens slut. Lördagmorgon landar mina flickor i London och jag kunde fan inte vara gladare!! Undrar bara hur fan vi ska få plats.. haha! 
Nu ska jag läsa 50 shades och sen sova, är helt uppe i varv efter Paradise och 1,5 liter cocacola. Smart drag förresten, att dricka cola nu.. 
 
goodnight

I scream 4 Ice cream

/ Permalink / 0
Ja ni, jag är helt slut idag. Gick upp klockan 5 imorse för att ha god tid att fixa mig inför dagen. Jobbade 6 timmar på Reynolds och idag städade jag förrådet, hallen och vid kassorna. Det var fan på tiden att någon tog tag i det!!
Efter det drog jag ju och testjobbade och jag var sjukt taggad. Hon gick genom grunderna med sminket och sen ville hon att jag skulle köra igång! Och med att köra igång menar jag att gå fram till människor som halvspringer med barnvagn, som går och pratar i telefon eller som bara har en avslappnad shoppingrunda med en kompis för att dra dom till vårt smink och visa våra FANTASTISKA produkter. 
Alltså att jobba med smink skulle vara paradiset, men det där med att pressa på folk grejer är inte min grej.. Exklusiviteten försvinner liksom när man måste tvinga och dra sina kunder dit!
Så jag tackade nej. Jag ska försöka hitta något annat jobb istället, något som passar mig bättre! 

Efter jobbet drog jag till Molly så att vi åkte hem tillsammans. Påvägen köpte vi glass, yummy. Det måste ju inte vara sommar för att man ska äta glass? Man kanske vill svalka ner kroppen för att den är varm av pälsen? 

Till top