Happy Birthday Bitch

/ Permalink / 0
Så nu är helgen förbi och jag klarade mig ur den, bara ett år äldre!
I lördags så hade jag fest här hemma och massor av mina fina vänner kom och firade! Så jäkla roligt att ha en ordentlig förfest, det händer inte allt för ofta längre. Och sen att förfesten var min födelsedagsfest gjorde det liksom inte sämre? Som jag sa minst 10 gånger den kvällen "Jag Älskar att fylla år!!"
 
 
Vi könsfördelar oss, okej?
 
Ma cake jao
 
babes!!
 
Blåser bubblor med näsan. This is why I love you girl!
 
Glada buzz guzz
 
Hanks var med (lycka!!!) Fingret är till Fridde som vände.. (Olycka!!!) 
 
 
xx

LR, we love you

/ Permalink / 0
Idag har jag sovit, städat (extremt lite men vill ändå att ni ska notera att jag iallafall städade..) och sen hoppade jag in i duschen och fixade till mig inför LR kursen som vi skulle på. Idag fick vi lära oss mer om kosttillskotten som vi säljer och vilka tillskott vi behöver vid olika tillfällen osv. Otroligt lärorikt och peppande, är redo att ta Juli med storm och nu när Sofie är med mig på tåget så känns det ännu roligare! Älskar verkligen LR och även om jag har haft lite ork till det på senaste tiden så är verkligen energin påväg tillbaka!!!
 
Nu ska jag sova, imorgon ska jag och provjobba... Mer info kommer när jag vet mer!
xx

The last night

/ Permalink / 1
Alltså, egentligen är det väl ingen stor sak att fylla år? Jag vet att jag firat min födelsedag på fotbollsläger, på ett flyplan och på en lerig festival och jag har inte direkt brytt mig att dagen inte är det minsta speciell. 
Men imorgon alltså, jag är såååå exalterad för att jag fyller 20 år!! 20 är liksom åldern man gått och längtat efter (eller iallafall jag..) och som man alltid lekte att man var när man var liten och som verkligen gör att man blir vuxen! Nu kostar bussen liksom 38 kronor istället för 24, vuxet?
Fast att jag nu sitter och skriver inlägget 1 timme innan klockan slår tolv i både trosor och tröja med Disney motiv känns ganska ovuxet och för mig spelar det nog ingen roll hur mycket bussen kostar, jag kommer nog aldrig bli helt vuxen... 
Men, nu säger jag hejdå till 19 åringen jag har varit och jag tackar ödmjukast att jag aldrig mer behöver se henne igen (hon började gå mig på nerverna). Imorgon börjar jag mitt liv som omogen 20 åring med påfyllt resekassakort och jag kunde inte längta mer!
Godnatt.
xx
 
Till top