mina tjejer

Vardag / Permalink / 0
Imorse vaknade jag med frugans rumpa mot min rygg. Härligt! Vi bestämde att vi ville bli miljonärer och att det var den perfekta dagen för det. Så vi gick och handla triss för 120 kronor och skrapade ihop hela 30 kronor, yes!
 
Så vi gick till Jimpa och lekte med hans kidz och drack kaffe. 
Fast man kan ju tro att hon är min unge ju??
 
xoxo mostermalin (önskar att jag kunde skriva miljonärmalin..)

"Ta en seriös bild på oss!"

Vardag / Permalink / 0
I fredags kom Lovisa och Henric till mig och vi dammade av mitt Disneymonopol och spelade till vi hade en vinnare, jag! (Det är min blogg Henric, så här bestämmer jag..) 
Sjukt roligt hade vi, bästa var att Lovisa förlorade! Haha


På lördagen hann jag med Linköping en sväng på dagen och sen blev det utgång med brudarna på kvällen! Som vanligt blev det lite för mycket vin, dans till våra favoritlåtar från lågstadiediscona och hur mycket skratt som helst!! 

Jag och Molly tycker det är tråkigt då det nästan inte finns någon fin och seriös bild på oss tillsammans.. Vet inte om lördagens resultat blev mycket bättre? haha
xoxoooo

LR Julkatalog!!

/ Permalink / 0
Äntligen är den här!! LRs Julkatalog med erbjudanden och tips på julklappar till både dig själv och till de som varit snälla i år. Personligen tycker jag att det är sjukt nice och de som står på min "goodlist" kommer förmodligen få något från LR. Förra året inhandlades nästan allt från Primark, här snackar vi uppdatering!!
Kolla gärna katalogen (klicka på bilden) och ring och boka visningar! 
(MASSOR av nyheter, så jäkla roligt!!!)
 
 
xoxo exitedgirl
Till top