25%

/ Permalink / 1
Mellandagsrean är igång. Sinnessjukt vad mycket folk som kryllar i butikerna här i Stockholm..
Jag har också mellandagsrea, för alla människor älskar rea och speciellt vi smålänningar ;)
Hör av er innan 2016 om ni vill beställa något.
25% på allt i katalogerna!! 
http://www.emagcloud.com/lr/SE_sv_CollHealth022015/pubData/mobile/index.htm
http://www.emagcloud.com/lr/SE_sv_CollBeauty022015/pubData/mobile/index.htm

Kan inte länka på mobilen.. Så man får kopiera länkarna om man vill kolla :)

God Jul!!

Vardag / Permalink / 0
Vaknade. Kollade efter julstrumpan. Ingen där? Eller mina svettiga strumpor som jag sparkat av mig i sömnen låg bredvid sängen, men det var då ingen "oväntad" mandarin från Mamma där i. Jag trodde aldrig att man skulle sakna en mandarin så mycket som jag gjorde imorse klockan 5.
Nu sitter jag på jobbet. Det är väldigt lugnt idag så jag sitter och läser lite i en bok. En bok som jag nyss började gråta av då hon nyss kom till medvetandet om att hennes man nyligen dött.
Så. Här sitter jag på julaftonsmorgonen. Jag lyssnar på Peter Jöback, gråter och dricker lite för starkt kaffe.
Man skulle ju kunna tro att jag är bitter? Men idag kommer jag hinna umgås med mina fina vän Karin på förmiddagen och sen åka hem till min familj i bynn. Finns ingen anledning att vara bitter!
Ganska perfekt julafton iallafall? (förutom mandarinen.. )
Tomten kom till Sky imorse. Johan har redan fått sin julklapp och det blev nog hans första och sista idag sa han. Vilken tur att jag är tomten också?
 Mitt julkort. Längtar så efter att komma hem och få pussa på dom nu!!!
 
xx

Bästa

Vardag / Permalink / 0
När jag började på sky för någon månad sen så visste jag att jag hamnat på ett bra företag. Jag visste att min nya arbetsplats skulle bli grym, men riktigt såhär bra hade jag nog inte ens kunnat önska att den skulle bli!
 
På fredags morgonen åkte jag ner till Linköping med att tidigt tåg. I Linköping mötte jag upp min fina Pappa som kom till Linköping för att träffa mig. Vi åkte till Ikea en sväng och sedan tog jag med honom till Sky hotellet i Linköping. Även att det inte är mitt jobb så är det samma stuk och mina kollegor, dock inte dom jag jobbar med dagligen. Han fick träffa min chef Per som gav oss en lite rundvandring på hotellet.
Sen checkade jag in, drog till Emma och fixade håret (tack igen Emma, alltid lika nöjd!!), hann prata lite skit med både Emme och Jussi i frisörstolen innan jag drog tillbaka och fixade mig på mitt hotellrum.
 
På kvällen var det julfest med alla på Sky. Vi drack bubbel och minglade, åt julbord och lyssnade på fina tal och snapsvisor. Sen fick vi vår julklapp av Mia och Per...
"Nu kan vi gemensamt gå in i tegelsalen där era julklappar finns."
Alla småspringer dit. Att se allas reaktioner när dom kom runt hörnet var sjukt. Man blev så rörd!!
Och när jag gjorde det själv så förstod jag varför!! CYKLAR!!!! Vi har alltså fått varsin mattsvart cykel. Jag minns när Mamma och Pappa öppnade sina julklappar från deras jobb och fick porslin eller handdukar typ, och jag får en cykel?!
Dom var redan helt underbara chefer och lyckades bli snäppet bättre efter det här haha!
 
 

På kvällen blev det dans och sedan utgång.
Hela dagen och kvällen var helt fantastiskt!!!
TACK SKY.
 
 
Pontus cykel heter Malin. Visst är dom fina?!
 
 
xx
 
Till top