Hoppla

Vardag / Permalink / 0
I onsdags ringde klockan tidigt. Det var verkligen ett slå ner klockan från sängbordet och hoppas på att den håller käften-tillfälle. Kan vara den värsta känslan, att kliva upp från en varm och skön säng. 
Den dåliga känslan försvann ganska snabbt dock, Loui och Emma-mys stod på schemat! Alltså han är sååå liten och hans skrik är gulligt (när man jämnför med trollen), man kan typ sitta och kolla på honom och få ont i kroppen för han är så söt. Någon som förstår känslan jag vill förmedla? haha
Vi kollade på Vampire, jag och Loui drog en powernap på soffan när Emme duscha och så sniffade jag massa bebis. 
 Titt på han! "Han fiser som en man, man kan inte tro att något så litet kan låta så högt.." Säger Emma och kollar stolt på lillprinsen. 
 
 

På eftermiddagen drog jag, Alma och Martina till stallet. Borstade, klappade och sen fick jag rida!! Alma och Martina kanske inte var jätte imponerade över mina skills, men jag känner själv att jag är på elitnivå. Hästen gick jätte fint och jag töltade i 10 sekunder..
 
 
xx

Love is an open door

Vardag / Permalink / 0
Min lilla plutt blev 8 år igår och att hennes bästa vän (efter Wilma, Klara & Fanny. Viktigt!) ska komma och gratta är ju givet!! Så det blev en liten födelsedagsfika med Ebba och Anna. Vet inte hur många gånger jag suttit där och fikat med dom nu under hösten, typ mitt andra hem."Visst kan man jag säga att du är min storasyster?"
Känns jätte tråkigt att åka ifrån så fina människor, men har redan sagt till Ebba att hon får komma och bo hos mig när hon blir äldre "Typ när jag fyller 10?". 
Hon blev iallafall jätte glad över det hon fick, innan hon ens visste vad som stod på och vad det var haha. 
 
 
 
Sötis
xx 

Chokladbollstårta

Vardag / Permalink / 0
Idag har varit en riktigt skön måndag. Johanna, Lowe och Vera kom förbi en sväng och kryddade tvtittandet med lite gråt och pussar. Sen gick jag ner till Linas och firade Krille som fyllde 30 idag! Vi käkade god mat och bäst av allt, Chokladbollstårta!! Så jäkla gött alltså, behövdes inte så stor bit dock. Hade velat äta mer... 
Sen drog jag till Lovisa och hon och jag har hängt hela kvällen. Våldgästat Olivia, kollat på tvn och snackat skit.
Snygg frippa på LillaMy, plutti
 
 Kolla tårtan. Jisses!
 
 
Nu ska jag börja få lite ordning på packningen. Bara 4 dagar kvar!!!
xx
Till top