Fegis

Vardag / Permalink / 0
Idag har jag varit ledig. Så jag sprang en sväng på stan. Kände att det var dags för en ny väska då jag börjat ha plastpåsar med min matlåda i med mig till jobbet haha. Så jäkla fashion! Så jag hittade en fin rosa på gina, plus att jag hittade bodyn som Elsa Ekman designat på BikBok! Blev så glad att den fanns kvar!! 
 
Den ser ju inte jätte fin ut på bilden, men det kommer bli en favorit i garderoben!
 
Har blivit lite blondare igen också. Skönt att Emmis kunde fixa till mitt kaos..
 
 
Nu ska jag sova. Eller, försöka sova. 
Jag är ensam i lägenheten och det är ganska lyhört i huset. Jag får typ panik att någon försöker komma in hela tiden, tror dock att det bara är min granne som hålls i köket... Varför ska man alltid tänka mer på att man hör saker när man är själv? Jisses, tur att hela familjen kommer imorgon och håller mig sällskap.
 
pok

Pineapple

Vardag / Permalink / 0
Morr'n!
Hur skönt är det inte när man trodde man började 11 och kände en viss stress, sen när man kollar schemat så har jag en hel timme till på mig? Tog mitt kaffe på balkongen och lapade lite sol innan jobbet drar igång. 
Har dock redan konstituerat att jag inte kommer bli så brun i sommar och att mina timmar vid en strand inte kommer bli så många.. Har trots det köpt mig en ny bikini. Var inne på H&M hela tiden ett tag och frågade efter den och när jag börjat ge upp, då kom den! GLAD
Min tan är naturlig. 
 
xx

Power

Vardag / Permalink / 0
Idag tog jag sovmorgon. När jag kommit ur sängen åkte jag till Molly och åt frukost/lunch och kollade på Power. Älskar den serien! Vi slumrade till lite också, hon lite mer än jag haha. När hon skulle till jobbet så åkte jag hem och kollade mer serier och plockade lite i mitt rum. Verkligen en stressfri, ledig dag.
 
haha alltså, hur i helvete kan man sova såhär?
 
Inte miljonärer idag heller. Ska aldrig ge upp
 
 
 
Imorgon ska jag jobba igen i och med att det inte blev något på min triss, så nu ska jag sova.
Natti
xx
Till top