three times

Vardag / Permalink / 0
 

Bara lite bilder från de senaste veckorna. Går genom mobilen ordentligt nu innan den läggs åt sidan!
puss

I love you

Vardag / Permalink / 1
Idag hittade jag bilderna som jag tog när jag var med mina favoriter på Leo's Lekland i Linköping. 
Bara välkomnandet och veckosammanfattningen jag fick av Lowe och Vera i bilen påväg dit hade kunnat göra min dag! Dom pratar så himla mycket nu och har massa konstigt för sig. 
På Leo's var det full rulle. Mest aktivitet bland oss "vuxna". Jimpas och Louis glädje över att hitta en boll att leka med var ju ungefär samma haha! Vera var en liten fegis, hon började med att sätta sig själv i en jäkla rutschkana och åkte iväg, sen gjorde hon inte mycket utan att ha någon med sig. Ego som jag är så var jag ganska glad över just detta, för då släppte hon knappt min hand. De andra små vildningarna körde sitt eget race. Lowe åkte så himla mycket rutschkana och han bara flög ner (jag blev orolig varje gång han for iväg), Loui hade typ roligast när han hoppade från den 5 centimeter höga kanten på madrasserna haha. 
Skulle kunna berätta om hela dagen i detalj. Om hur Orre kastade sig i rutschkanorna och skrämde barnen, om hur mysigt det var att sitta och dricka kaffe med Johanna och Emma när de andra lekte eller hur varm jag blev i hjärtat när Lowe räckte mig handen och sa "Malin, åk med mig". 
Men tror inte jag behöver säga mer, för jag tror att ni förstår? 
Dagen var den bästa på året!
 
 
 
 
 
 
 
 
xx

All the time

När jag dricker vin / Permalink / 0
Hej!
Min mobil har haft fullt minne ett tag nu så jag har inte kunnat ta så mycket bilder. Nu har jag dock börjat rensa bland bilderna då min nya iphone ligger hemma i Bynn och väntar på mig. Längtar verkligen efter en ny mobil som är hel och tom haha. Anledning till dåligt bloggande har varit mycket pga att jag inte haft några bilder att lägga upp. Känns så tomt utan bilder! 
Dagarna har rullat på. Inte riktigt som vanligt då jag haft ovanligt mycket bråk i huvudet senaste tiden. Sen har jag varit ute lite mer nu. Solen och Molly har hjälpt mig hitta ut lite. Plus en stor skopa jobb. Har till och med drömt att jag har min kavaj på mig i mina drömmar på senaste tiden!! 
Igår kom Rashid (alla som har mig på snap såg ju hur glad jag var över det haha) och vi gick ut. Molly mötte upp oss efter hon slutade jobbet och vi lyckades igen. Inte lika illa denna gången, olika färger!
 
 
 
pok
Till top