Dolls

Vardag / Permalink / 0
Imorse gick jag och hämtade mitt lilla energiknippe till kusin och hade en riktig påsklovsdag! Mysfrukost, bio, chill i soffan och dans till väl utvalda favoriter! (Bara Dolly Style, som tydligen borde bli mer kända än spindelmannen)

När jag och frugan följt pluttisen hem så gick vi en sväng på stan. Efter skulle vi gå och käka thai, dock 1h väntetid så vi köpte takeaway och gick hem till soffan. 
Helt okej lösning för 2 trötta tjejer!

Levis

När jag tror jag är rik. / Permalink / 0
Nu äntligen har jag köpt ett par riktiga jeans!! Har köpt "jeans" från gina tricot mycket innan. Dom kostar 300-400 kr och de sitter bra i typ en månad. 
Har varit sugen på ett par Levisjeans ganska länge och det stod högst upp på min "Köpa till våren"-lista, så nu äntligen har jag ett par i min ägo. Känns som att dessa kommer hålla formen längre än mina andra.. 
 
 
Notera även min nya tröja som jag stolt ska ha på mig nästa vecka haha! 
 
 

Early

Vardag / Permalink / 0
De senaste månaderna har jag varit extremt lat när det kommer till träning och frukost. Har haft som vana att kliva upp och köra igång kaffebryggaren, för att sen ligga i soffan och dricka 3 koppar innan jag sen stressar iväg till jobbet. 
Imorse ringde klockan tidigt och jag drog mig iväg till gymmet. Har anmält mig till Kungsholmen runt i början av maj så nu får det vara över med mina lata rutiner. Efter träningen käkade jag frukost och det är ju egentligen ganska komiskt att jag väljer ett ägg och ett torrt knäcke framför kvarg och müsli typ.. Gjorde mig ju en smoothie iallafall, så lite frukt blev det! Älskar att ha Aloe Vera med peachsmak i, det ger mer smak än man kan tro!
Hann med kaffe i soffan också. Kände mig bara sjukt mycket piggare efter 1h träning.

Nu får ni inte tro att jag ska börja blogga om hur hälsosam jag är. Vin är fortfarande livetsvatten!! Bara jävligt skönt när man känner att viljan till att prioritera om finns igen, efter lång tid som latmask..

Nu är det jobbdags.
pok
Till top