Day 4. Ground Zero and MET GALAAAA

När jag är på äventyr. / Permalink / 0
Dag 4 och man var lite sliten från dagen innan, men vi tog oss upp för att vi ville se New York från Empire.
Men som ni ser på första bilden så var det extremt dimmigt den dagen och då hade de inte öppet.. Jag blev ganska besviken, men jag vet ju att jag kommer besöka New York igen (jag bara vet, okej?) så då blir det prio 1!
Efter det drog vi och såg "strykjärnshuset" och dagens sjukaste var Ground Zero. Bara skuggan som låg över denna platsen var så sorgsen och hemsk. Alla namnen och de dom faktiskt har skapat för att alltid minnas dagen de hände. Man blev extremt tagen..
 
Efter det blev det shopping, lunch och sen mer shopping. Jag var så himla nöjd med shoppingen. Allt jag tänkte att jag ville ha hittade jag!!!
 
 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen/kvällen drog jag och Ellinor ut på äventyr själva. Vi drog och käkade tidig middag för att sen dra och trängas vid The Met Gala.. Så coolt att det lyckades vara just den dagen som vi var där!!
Jag såg många på håll, inte så att man kunde se exakt vad de hade på sig, men man kunde typ lista ut vilka det var.
Ellinor (DEN JÄVELN) såg Beyonce då hon var lite smartare än mig och hittade en bättre plats. Jag var 20 meter från platsen när Bey kom. Bitter? Ja!
Men Zayn (han har varit med i One Direction för er som undrar) kom fram och tog en selfie med Ellinor! Jag stog bakom på en kant och ramlade av alla människor bakom så bara min panna kom med i bilder.. haha jävla skit!
Efter promenerade vi längst Upper East Side och pratade om hur sjuk vår kväll varit och att vi nu gick på Gossip Girl-gatan haha!
Kvällen var ganska orealistisk och jag kan nog inte riktigt bestämma mig om jag ska lägga mest vikt vid att jag missade beyonce med 20 meter eller att jag faktiskt bara var ca 35 meter från att se henne, vilket är helt galet!
 


xx

Liknande inlägg

Till top