Black Friday

Dagen D var kommen. Varje månad blir jag lika glad när just den här dagen kommer. Löning..
Jag och Tove firade med en mysfrukost på Pom & Flora för att sen dra ut till Mall Of Scandinavia för att fynda på Black Friday. Hittade några nice saker och åkte hem nöjd och trött.
Efter en nap på soffan drog jag på mig paljettbrallorna och mötte upp Karin som hade jobbat. Vi sprang från bar till bar och tog en taxi hem när vi druckit en drink för mycket (läs fem).
Vi hade kul som vanligt, jag och Karin. Blir ju bara en partykiller när en kille tror att det är OK att ta mellan mina ben mitt på dansgolvet... Har varit med om klappar på rumpan av främmande män innan, men aldrig någonting som det här. Jag stod där med glittriga byxor, en öl i handen och kände mig så jävla kränkt. USCH.
Han hånlog och gick. Karin, hon spottade. Har fan aldrig älskat henne mer än vad jag gjorde då.
 
 
xx

Nineteen

Vardag / Permalink / 1
Snart var det helg igen och jag har inte hunnit lägga upp vad jag gjorde förra helgen än. Hejvadegår!
Jag hade finbesök här förra helgen, med mycket betoning på fin. Första kusinen som kommer för att hälsa på mig under de 2 åren jag bor här (ja, detta är en roast mot er andra som behövt en annan anledning för att komma hit......).
Jullan och jag gick en snabbis på stan. Jag tar förgivet att folk vill gå på stan när de är lediga, som att alla lider av samma shoppingsyndrom som jag?
På kvällen gick vi iallafall ut på stan, ett intresse jag VET att vi delar. Dock svårt att komma in i den här jäkla staden när man inte är över 20, men hon fick se många entrévakter och vi käkade en grillkorv mitt på Stureplan.
Hur nice låter inte det? haha
 
 
 
 
 
Dagen efter skulle hon hem och jag kände mig ensam, så jag kramade sönder Linnea som tröst.
Det är ju verkligen en av fördelarna med att bo tillsammans med någon, man behöver sällan vara själv.
 
xx

FaceTime

När jag är i Bynn., Vardag / Permalink / 0

Varför har man inte tänkt på detta mer? Jag vet ju att de båda älskar att plocka med mobiler och att det är lättare att prata när man ser någon. "MALIN VART TOG DU VÄGEN?"
Gjorde min dag iallafall, att få se dem lite. Vera var ju inte jätte taggad på att låna ut mobilen till sin bror, men fick se lite Lowe också!

Till top