YUC

Vardag / Permalink / 0
Igår efter en rolig dag på jobbet så mötte jag upp Rebebo på stan. Vi gick omkring och jag windowshoppade som aldrig förr. Har varit utöver det vanliga fattig på senaste och har tänkt på 50 miljoner saker jag vill ha, men sen när jag väl står där med skorna på fötterna så känner jag, "men för helvete?". 
Sjuk. Det måste vara svaret på detta beteende.. haha
Jag är ju mer den typen som kan lura min pappa att jag har "köpt" en päls på avbetalning. Kul och en smula ledsamt, för både han och Johanna trodde det var sant. 
 
Jag och Rebobo gick tillslut till YUC vid Odenplan. Där blev det gott plock och rödvin. Har alltid kul med Rebobo. Hon är lika ologiskt logisk som jag.
Vi skrattade, pratade och jag spillde rödvin på min vita skjorta. Sen gick vi till Bouqeria. 
Jag Älskar att Bouqeriasäsongen är tillbaka.
Höstmys och rödvin säsongen, jag och mina svarta kläder har längtat!
 
 
 
xx

Back

Vardag / Permalink / 0
Hösten är här. Mörker, värmeljus, pälsjackor och snuva. Varje höst följer ju även en mindre depression med och man gör inget annat än att jobba, grubbla och stänga in sig. Lite där har jag varit nu. Inte varit direkt ledsen, men inte heller sprudlande glad och fylld av energi. Där av inget bloggande.
Har ju trots detta hittat på massor med kul. Kroatien, Veronica Maggio, nåååågra utekvällar och massor med härliga besök hemifrån!
 
 
 
Just nu sitter jag på jobbet och andas efter alla incheck. Slutar vid 22 och sen har jag bara 2 arbetspass kvar innan jag flyr hem till Gamleby och tar en långhelg med familj och vänner.
Har inte varit hemma sen jag tog bort gipset första Augusti, så ni kan ju tänka er att jag saknar Lowe och Vera nu när snart 2 månader har gått! På fredag ska jag pussa på dem tills de hatar mig och prata massor med strunt med de små genierna, för de har jag förstått att de har blivit proffs på. Mina Bebisar..
 
xx
 
Till top