soffan har blivit till en säng

/ Permalink / 0
Fy fan vad dåligt jag har bloggat sen jag åkte till Sverige, typ 3 inlägg sen jag åkte från London?
Jag hoppas jag kommer tillbaka till mitt vanliga flow när jag kommer tillbaka till England. Gillar att ha bloggen för det blir som min egna lilla dagbok, jag kan liksom bara sitta och kolla tillbaka på vad jag ha gjort och då minns jag saker jag aldrig hade kommit ihåg om jag inte skrivit om det på bloggen! Jag planerar att sammanfatta hela sverigetiden med massa bilder någon dag. Kan dock inte lova något!!! Ska skriva lite på ett nytt CV också, för när jag kommer tillbaka till London ska jag försöka hitta ett nytt jobb. Vill att tiden som Barista ska ta slut lika fort som mina pengar.. 
 
 

Vin på vinn'

/ Permalink / 0
Idag har jag och mamma inhandlat dom sista julklapparna inne i Västervik. Mysigt att umgås med min Mammi, saknar henne så mycket när jag är i London så jag njuter verkligen nu när jag är hemma!! 
Och ikväll ska jag rulla ner för backen och upp på vinden. Vinkväll med Olivia står på schemat. 
Fy sjutton vilken bra dag! 


Tandläkaren

/ Permalink / 0
Sitter på bussen från Västervik nu. Igår träffade jag min fina Lovisa och som jag saknat henne!!! Ville egentligen vara kvar lite längre hos henne, men har en inbokad tandläkartid idag och det är väl bäst att passa på innan det blir svindyrt att gå dit... Efter tandläkaren ska jag umgås med min syster, ska övertala henne att vi ska se någon mysig julfilm! 
Till top