Never forget

Vardag / Permalink / 0
Idag har jag druckit kaffe med Anna, haft spanska, gymmat och hängt med Ollz & Mollz. Imorgon blir det en heldag med jobb. På förmiddagen har jag lite lektioner på skolan och på eftermiddagen ska jag ha min första riktigt stora LR visning. Så taggad!! 
Förövrigt så köpte jag till en till månad på mitt gymkort. Första månaden gick faktiskt helt okej och nu ska jag börja tänka lite mer på vad jag käkar också. Jag är ju en sån som vill ha resultat efter 10 minuter annars tröttnar jag.. men så ska det INTE bli den här gången!! Nu har jag ju vågat gå själv till gymmet lite också, så det här kan funka. 
 
(Vågat? Ja jag är sjukt rädd att jag ska göra fel och se ut som en jävla idiot i träningskläder så jag har inte vågat innan.)
 
 
 
Nu ska jag somna till,
You know you love me 
XOXO Gossip Girl

We be all night

Vardag / Permalink / 2
Idag har jag varit sjukt trött och bara ja, trött. Trött i kroppen och i skallen. Min förklaring är enkel, det är söndag.
När jag kom hem från Linköping så kom bästa Kajsa på besök. Vi drack kaffe och pratade. Kände dock att det var saker jag inte frågade och inte sa, får helt enkelt bli en liten resa till Jönköping snart! Och ett glas vin istället för en kopp kaffe.. 
Eftermiddagen har bara varit Harry Potter, soffan och 2 liter cola. Fräsch. Det är nu när allt socker från colan håller mig uppe, det är då jag gör lite nytta. 
Härlig, givande, extremt skön söndag.
 
xo

Tapas

Vardag / Permalink / 1
I lördags morse vaknade jag av min syster och hennes lilla spöke kom in i rummet. Sen blev det lite blöta morgonpussar innan vi alla gjorde iordning oss och packade ihop oss i bilen. Ikea gick faktiskt över förväntan och vi tre som inte satt i vagn blev nöjda med resan! 
Efter Ikea fikade vi med Amanda och Emma, och bajsungarna spökade mer än vanligt.. haha!
 
 
Johanna & Jimpa åkte hem och jag stannade i Linköping för att gå ut och käka med Emma och Amanda. Vi åt Tapas och vi som inte räknar ner månaderna drack sangria. Alltså så himla gott och mysigt att äta Tapas! Första men absolut inte sista gången.
 
Efter det blev det Bio, The Maze Runner. Den var faktiskt helt okej, helt klart se värd! Satt dock längst fram, Hej nackspärr! Efter när jag kröp ner i sängen kom jag på att det typ är första löningshelgen på evigheter som jag, Malin Fest Nilsson, inte är ute. Vad händer med världen? haha
 
 
xx
Till top