Morgonpigg

/ Permalink / 0
Hej! 
Imorse vaknade jag också hur tidigt som helst, klockan 8 för att vara mr exakt. Detta gör man sjukt irriterad då jag har möjligheten att sova lite längre nu när jag inte har jobbet att åka till klockan 6 på morgonen. Fast jag vaknar och är pigg och på bra humör, så ska väl egentligen inte klaga?
Idag har jag inget bestämt iallafall. Ska bara hämta upp mitt pass som varit på resa till Sverige och byta mina jeans som jag återigen lyckats få i fel storlek!! Sen ikväll kanske jag ska gå ut med två tjejer från jobbet, annars ska jag bunkra upp med godsaker och kolla Let's dance. Är 100% säker på att Kenza kommer ta hem allt!
 

Live, laugh, love. (And drink..)

/ Permalink / 0
Idag har varit en riktig måbradag. En balsam för själen dag! 
Jag vaknade klockan 8 och kände mig utvilad och redo för dagen. Jag läste lite bloggar och drack kaffe i sängen där Molly sov som en prinsessa (till skillnad från när hon sover som en ninja...) Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Westfields. Vi strosade bara omkring i affärer och kollade på alla fina vårkläder som kommit in i alla butiker! Sen tog jag min frozenyoghurtoskuld i solen och bara njöt av att våren typ är här! 
Nu är vi hemma igen med vattenfärger, en flaska rosé och väldigt glada miner.
Det enda negativa med dagen är att Molly gillar att sjunga när hon är på bra humör....... 
Till top