coffee.

Vardag / Permalink / 1
Jag börjar ärligt talat bli lite panikslagen. Tiden, vart fan tar du vägen? Skönt nu att tiden läggs på att jobba och inte sofflut iallafall!! Igår och idag har det varit två heldagar jobb och imorgon blir det förmodligen också det. 
Money on my mind. Förövrigt så känner jag mig jävligt ensam då frugan drog till Australien tidigt imorse. Ta hand om dig bajs, saknar dig ju redan. Glad för hennes skull men känns sjukt deppigt, alla är på vift i världen och jag sitter här i min säng med fula lakan och kollar på bilder från förr då alla vänner var där dom skulle, hemma! Så jäkligt bra att jag får jobba, ingen tid för gnäll bara tid för kaffe!
och kaffe må vara gott, men det är fan inte bra för mig. Efter alla dagens koppar gör jag mig redo för en nästan sömnlös natt. tjohej
Me and my true love. 
 
xoxo

days

Vardag / Permalink / 0
Pokerkväll som slutade med urinvägsinfektion. Toan och Vampire diaries hela natten. Vann pokern, om man ska se det från den ljusa sidan!
 
Lugn utekväll med fina brudar. Nattbussen hem, roligaste på hela kvällen.
 
Förstaadventsfika hos Johanna och hennes fina familj. Farmors saffransbullar kommer serveras på mitt bröllop, oavsett årstid. 
 
Veckan har rullat på. Bio, jobb, glöggkväll och mollysked. Igår, svimmade och spydde ner tapeterna. Idag, Harry Potter.
 
xoxo
Till top