Vill inte

När jag är i Bynn., Vardag / Permalink / 0

Vaknade och hade glömt hur min sommar står på paus. Vaknade med ett stort leende.
Nu är jag ledsen. Har längtat efter friheten sommaren medför ett helt år och nu är jag fast i ett gips..
Solen lyser och mina vänner badar, dansar och lever. Jag kollar Harry Potter för hundrade gånger.

Fram och tillbaka

När jag är i Bynn. / Permalink / 0

För lite mer än en vecka sedan åkte jag från Gamleby och var sjukt taggad på Stockholm. Bubbel, dans, vänner, jobb, shopping... ja jag kan fortsätta. Första kvällen gick ju det åt helvete, så idag satte jag mig på bussen hem till Gamleby igen.
Imorgon har jag blivit tvingad att åka till Akuten med foten då den är svart och tydligen absolut måste kollas upp... Hur ska jag kunna veta det? Jag kan mycket, men sjukvård är jag inte så haj på. Jag är mer "det går över tills jag gifter mig"-typen. Sen att jag gråtit över smärtan nästan varje dag är sånt jag liksom valt att blunda lite för.

Dagarna i Stockholm har varit jobbiga som fan iallafall. Är tacksam för att mina vänner har ställt upp så mycket, främst frugan som pysslat om mig massor.
Sen kom ju fina Mimmi med en försenad födelsedagspresent häromdagen. Mimmi alltså, hon är så härlig och fin!!

Fick ett superfint linne och ett läppglans/läppstift. Hon känner mig!!


Nu kollar jag på Harry Potter med foten högt. Ber till Beyonce att allt är bra med foten imorgon på sjukhuset.. Jag orkar inte detta mer än en vecka till!!!

xx

Dejtingtips och ett jävla gips

När jag dricker vin, Vardag / Permalink / 0

Igår kom Molly och räddade mig ur ensamheten. Vi satt mest tysta tillsammans, tills vi slutligen gav oss ut i solen för att jag behövde kaffe. Helt sjukt att jag är 22år och är BEROENDE av kaffe. Får ont i huvudet och vill dö, bara för en kopp kaffe med hälften mjölk.. Jösses.

Idag ringde klockan tidigt. "Smög" från Mollys lägenhet klockan kvart i 6 och gav mig ut i morgonsolen med mina 2 bihang, kryckorna. Kom till jobbet 30 minuter senare och sen gick tiden hur fort som helst.. Fick ta pauser ibland och lägga foten högt för att den såg ut som en potatis i gips, knapra alvedon och dricka massor med kaffe! Nu efter känns det att jag lever då foten bultar. Värt?
Kvällen bestod iallafall av ett glas prosecco, mina solstrålar och lite svepande på Tinder..
Meningslöst men ack så meningsfullt, ni vet?

Till top