can you hold my hand?

Vardag / Permalink / 1
Hej på er! 
Idag har jag varit ensam heeeela dagen. Styrt med lite LR, bokat in lite saker för veckan som jag håller tummarna för och så har jag hunnit med typ 5 koppar kaffe, svagt och blaskigt. Ganska skönt att vara själv här hemma faktiskt, vi bor ju inte så stort så ensamtiden uppskattas! (Nu är jag dock fett uttråkad och vill att Mollz ska komma hem och berätta om hennes dag..) 
Till helgen ska jag hem. Hem och lära Lowe och Vera att säga Malin!!! Ska bli kul att åka till Gamleby och träffa familjen och alla vänner. Även att jag trivs sjukt bra här i Stockholm så saknar jag faktiskt ganska många där hemma! 
 

Nu ska jag städa. Kan säga att det behövs efter helgen... blää

Shine Bright

Vardag / Permalink / 0
Helgen har varit sjukt rolig! Jag och frugan har skrattat åt varandras tröga tankar, dansat fram till tidigt på morgonen och kollat en hel del på Orange is the new black. 
 Förfesten i fredags. Bubbel, just dance och discolampa i Stinas rum. 
 
 I lördags natt kom snön, igen. Sjukt trött på blask, men det var ganska fint... Idag är snön borta iallafall, skönt! Vill ha soliga vårdagar nu.
 
xx

Lounge

Vardag / Permalink / 1
13.45
Dagarna bara flyger förbi här i Stockholm, och även att vi inte gör så mycket så har vi alltid något att göra. Förstår ni? haha 
Just nu sitter jag själv på ett café och utnyttjar deras wifi. Ganska skönt att bara sitta bland massa folk men inte behöva bry sig om någon annan, bara jag och min tid vid internet! haha #lonelygirl
Inatt låg jag vaken till typ 4-halv 5 och hade panik över att jag inte har fått något jobb än. Snart startar jag egen förskola typ, med disney inriktning, så alla barnen får lära sig om vad som är viktigt här i livet.. Skulle inte det vara något?
 
21.17
Internettiden tog slut och Caroline och Molly kom och höll mig sällskap istället!
JUST NU, sitter jag och söker jobb som en tok. Förskolan känns ju som en bra idé, men kanske lite väl häftigt att starta eget just nu, får vänta ett tag. Börjar bli lite less på att det står "erfarenhet krävs" på alla jobb. Vi alla är ju nybörjare någon gång? 
 
Kör lite lounge på tunnelbanan med Carro. "Turist-Mallan är igång igen!" 
 
xx
Till top