Midsommar

När jag dricker vin, När jag är i Bynn. / Permalink / 0

Några månader senare kommer bildbomben från en av de bästa dagarna denna sommaren- Midsommar. Älskar verkligen midsommarafton!
Detta året blev det morgondopp i Udden och sen hem och ta på sig kransen. Resten av dagen/kvällen spenderades med härliga människor hos fina Dallner.

Kräftskiva

När jag dricker vin / Permalink / 0
I lördags efter jobbet drog jag hem till Nea där hon styrt till med ett riktigt kräftkalas! Hade en supermysig kväll med trevligt sällskap, glada miner och goda kräftor. Roligt också att träffa många av Neas vänner nu innan vi ska flytta ihop, då lär jag säkert träffa några av dem igen.
Dock så slutade kvällen lite tidigare än planerat, men det var väldigt trevligt så länge det varade och det var nog tur att jag aldrig drog ut på krogen då nästa månad blir en superhärlig "sjukskrivningslön"-månad..
 
 
xx

Skratt

När jag dricker vin / Permalink / 0
Igår var vi ett gäng tjejer som drog på säsongspremiären på Norra Brunn. Vi stod rakt upp och ner i 3 timmar och värmen inne i lokalen var helt sjuk, trots detta så var det så värt! Det var så jäkla roligt!!
Jonas Gardell, Henrik Schyffert och många andra. Att få dricka bärs och skratta med härligt sällskap en hel kvällen kan vara bland det bästa! Stand-Up ska nog bli denna höstens grej, fett underskattat.
 
xx
Till top